Marthescorner

D e helt sykt kor mye lykke d finnes i en vanlig grå hverdag

onsdag 2 februari 2011

Litt nytt fra rommet:)Her har det blitt litt flere glass:) Tror ikke jeg skal drive å stable dem i høyden, så en trappeløsning tror jeg må til.I denne fine lille boksen med vindu i lokket oppbevarer jeg støvbærerne eller hva det nå heterLitt nye cartridges har det også blitt. Mine favoritter tags, bags boxes and more og new arrival er på plass:)Enkel oppbevaring av organza poserNoen nye 6 kantede glass er innkjøpt. Syns de passer perfekt til fargerike acrylic charmsPå denne lille hylle har jeg glimmer mists, forskjellige 3d lakker, små verktøy, og mine personlige Marthe stempler.Å helt til slutt min søte lille mini håndsag som jeg bruker når jeg skaper mine miniatyrer. Krever ekstrem tålmodighet, og at tunga er rett i munnen...Men SINNSYKT morro er det.

Flere bilder av HELE rommet finnes i dette inlegget:

Marthes Scrapperom

GLØM IKKE Å VÆRE MED I CANDYEN.... JEG VENTER INN STOOORE FINE CHARMS MED BÅDE RHINSTONES OG 3D EFFEKTER, SOM KOMMER TIL Å LEGGES VED....

God natt alle sammen:)

11 kommentarer:

 1. Vilket paradis!
  Kram Susy

  SvaraRadera
 2. Som å komme inn i en godteributikk!!! Hellige Himmel!.... Sånn vil jeg også ha det!!! Å så masse lekkert stæsj... Å Så Ryddig og Nøye du gjør alt... Helt klart veldig gla i Hobby rommet ditt... det kan jeg se...
  Har blitt kjempe innspirert av rommet ditt.. Å nå ønsker jeg også meg arbeids benker og hyller i Hvitt. Skal ikke ta til takke med noe annet!. :o)

  SvaraRadera
 3. Sjuuukt fint!! *vill också ha*

  SvaraRadera
 4. Jeg er SYYYYYYKT imponert!!!!!!!! Og syyyykt misunnelig!!!!!!
  Jeg vil au få til noe lignende....! Men eier ikke innredningsgen....
  Har sendt deg noen spørsmål på forumet!

  SvaraRadera
 5. Hej Marthe, jag har varit dålig på att besöka din blogg men nu har jag lagt till mig som följare. Vilket underbart pysselrum du har! Och vilken ordning på alla saker!
  Hoppas du får en trevlig helg!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Åhh, så mycket fint du har! Ett eget pysselparadis :))
  Det är så roligt att du delar med dig av hur du förvarar allt...jag funderar nu på hur jag ska lösa min stämpelförvaring. Hur förvarar du dina stämplar? ;)

  Varmt tack för dina gratulationer till att jag blivit mormor! :)))
  Trevlig Helg!
  Kramis

  SvaraRadera
 7. Hi Marthe,

  Your creations are awesome, I love your scraproom. Everything is simply gorgeous!

  Hugs, Marjo

  SvaraRadera
 8. Hei søte du ;)

  Æ har hatt feil blogg på lista mi, men her e du jo. Tusen takk for koselige kommentarer hos mæ :)Æ glær mæ åsså te du kommer te Narvik.
  Håpe alt står bra til.
  Masse kos och kram ;)

  SvaraRadera
 9. bello come hai organizzato il tuo materiale creativo. ciao rosa.kreattiva

  SvaraRadera
 10. Æ har vært hos dæ og sett alt. Helt fantastisk rått. Har bestilt litt brads sjøl no (20-50-100 pack). Fått nåkka, og vente på nåkka. Langt ifra dæ, men litt koslig å ha litt å pjuske m:)
  Hatt det så bra hos dåkker. Glær mæ t midten av juli:) Love you søss:)

  SvaraRadera