Marthescorner

D e helt sykt kor mye lykke d finnes i en vanlig grå hverdag

torsdag 29 juli 2010

1-2-3 FERDIG!!!!

Da kan jeg hermed erkläre scrapbookrummet som FERDIG!

Det eneste som mangler nå er å få scrappe inn det:) hi,hi!
Jeg er stor fornöyd, og takker min kjäre mann for all den fantastiske jobben han har lagt ned for å oppfylle mine drömmer...I LOVE YOU!!!

Her kommer så en bildeliste igjen over hvordan rommet ser ut nå når skinner og annen oppbevaring har kommet på plass...

Velbekomme, og velkommen på besök!!Overblikk igjen da, men som dere ser har det skjedd litt forandringer på en uke. Maskinene er pakket ut av kartongene, og står nå endelig klar til bruk.Min cricut maskin:) Limited edition i turkist med masse krimskrams på.
I forgrunden ser dere gypsyen, der jeg navigerer objektene der jeg vil ha dem på matta, og bestemmer hvor stor objektene skal väre.Noen av kasettene (cartridges) som inneholder uendelig mange objekter å fråtse i. Disse er nå overfört til gypsyen, så de kommer for det meste til å stå der de står nå.Dette er mine andre 3 favoritter. Yourstory binder, Cuttlebug og papirkutteren (der man kan bytte ut blad slik at den heller lager en fin brettekant) Disse er også i den fine turkise limited efition fra Provocraft.Cuttlebug folderne står i en plastboks på benken...Maaange fiiine:)Dekorasjoner.....Her ser dere den andre enden av rommet. I de store boksene oppbevarer jeg ull, maling, innpakningsartikler, udekorerte bokser og papirposer, decopagelakk og pensler.

I de små flate oppbevarer jeg punches, stemler og stempelputer (distresser)papirstativPaperstacksEn viktig detalje fra min elskede sösterNoen av stemplene mineOg stempelputer/distresserMin superpraktiske reisemappe som jeg har kjöpt hos Mians scrapbooking. Perfekt når man skal avgårde å scrappa med venner. Litt av alt får plass.

Ja dere, det var det...Av alle 250 bildene jeg tok var det disse som fikk vises frem. Mye har dere sett för, men heller for mye enn for lite

13 kommentarer:

 1. Det ær helt syyykt Marthe! Vilken drøm! Du måste va stolt nær du fått till nå sånt hær! :) Glad før din skull! :)
  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Hei Marthe;) Kjenn næstn æ bli litt sjalu;))) Neida. Du har fått ett fantastisk bra rom. Glær mæ t mitt rom bli ferdig. D bli jo ett delt rom. Pc og pysselrom;))) Låv ju søss;)

  SvaraRadera
 3. Helt fantastiskt fint rum. Som gjort för att skapa. Lycka till!

  /Jeany

  SvaraRadera
 4. Hei hei...WoW så flott rom du har ordnet, gleder meg til og følge med her på bloggen din

  Klemmer =)

  SvaraRadera
 5. Vilket underbart scraprum du har!
  Jättekul att få "titta in" hos dej och få inspiration!

  SvaraRadera
 6. Helt underbart Scraprum, det är så man vill flytta in!!!!
  Kram på dig!
  Susy

  SvaraRadera
 7. d e jo bare helt vanvittig stili:) håpe du får brukt all din kreativitet dær inne (å at du kan send mæ en liten smakebit på det du klare å få t) :) Det e sykt fint, rommet:)

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Är det verkligen ditt eget scrap/pysselrum eller har du en hel butik???

  Det ser ut som om jag skulle vilja göra studiebesök där...

  La Vikinga / Charlotta

  SvaraRadera
 9. Hahaha, du er hjertelig velkommen på studiebesøk! Si bare i fra når du er i området:) å ja, det er mitt pyssel/scrap rom:)

  Takk for fine kommentarer alle sammen!

  SvaraRadera
 10. WOOW! Vilket fint och inspirerande pysselrum! Det skulle jag mycket väl kunna tänka mig att ta med mig hem! ;) eller flytta in i :D hihi. Tack för titten!
  MVH Jennifer

  SvaraRadera
 11. Så utrolig flott scrapperom du har - flott organsiert og veldig praktisk! :) Takk for titten!

  SvaraRadera
 12. WOOOOW!!!!!! Dette inspirerer VIRKELIG til å rive hele rommet jeg har, og begynne på nytt!!!!! Det er et nyyydelig rom du har,også så orden i sakene!

  SvaraRadera
 13. Hei- ja det var flott! Hvor har du fått kjøpt stativet til alle arkene dine. er på jakt etter et slikt. kan du hjelpe meg?? takker

  Nina

  SvaraRadera