Marthescorner

D e helt sykt kor mye lykke d finnes i en vanlig grå hverdag

onsdag 23 juni 2010

Eeeendelig scrapbookroom :)

Puh.... Etter 3 uker intensiv flytting og pakking, har vi endelig slått oss ned i nyhuset:) Å min livs dröm har nå blitt sann. Jeg er i full gang med å innrede scrapbookrummet mitt.Problemet er bare at jeg ikke vet hvordan jeg skal få plass til alt.......

Jeg legger ut litt bilder av prosessen, slik at dere får se hvor langt jeg har kommet.
Fortsatt mangler överste hylle, da de ble kuttet i feil lengde. Benkskiva er heller ikke kommet på plass, og diverse andre kroker, magnetlister og slikt, men jeg kommer til å oppdatere etterhvert.

Sooooo, tatatataaaaaaaaaaaa......

Legg gjerne igjen en liten kommentar...
Til å begynne med satt jeg dit IKEAS expedithylle, og proppet den full med saker jeg hadde liggende her å der. De andre veggene var tomme, og jeg leitet etter en bra lösning. Tilslutt bestemte vi oss for å gå for Elfa systemet, da dette kan forandres på senere om man vil det...Her er min snille supermann som skrur opp förste stolpe...Her har alle kommet på plass, og jeg har sakte men sikkert begynt å overföre litt av det som var i expediten til de nye fine hyllene mine.Nå begynner rommet å ta form.... Men, jeg har bare pakket opp en liten del av greiene....Tenker jeg må komme på mange smarte lösninger...Vil jo ikke at det skal väre ett for rotete inntrykk av rommet. Alt skal ha sin plass!!Det var alt for denne gang...Legger ut flere bilder fortlöpende...

5 kommentarer:

 1. Ojojoj, så fint du får det!!!

  SvaraRadera
 2. Nydelig Marthe;)
  Glær mæ t vi ska ordne blårommet vårres;) D bli hobbyrom/kontor;)

  SvaraRadera
 3. Superfint och smart! Nu har du god översikt på dina grejer och det är ju det man vill ha när man scrappar, ser fram emot att se fortsättningen! :)

  SvaraRadera
 4. Virkelig imponerende, her sitter jeg i husets minste soverom på lånt tid og vil ikke lage hull i veggene for snart skal vel vår lille datter få dette rommet.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera